Om oss

Skotillbehör.se ägs av SolRam AB (fortsättningsvis kallat skotillbehör.se) med ett sortiment av skor och skovårdsprodukter som ständigt förnyas och uppdateras.

Vår personal
Vi som driver skotillbehör.se har jobbat med skor och skovårdsprodukter både i skobutik och på nätet (skotornet.se) under flera år. Detta har gett oss värdefull kunskap om det behov som uppstått när man väl kommit hem innanför dörren och upptäcker att man GLÖMT att köpa skokräm eller skosnören IGEN.

Eller, hur många gånger har vi inte stått där och skall sätta på oss finskorna och upptäcker att de är i stort behov av lite omvårdnad… precis när vi skall gå!? ;-)

Vår vision
Att hitta rätt skovårdsprodukter är svårt, även då man har möjlighet att besöka en skomakare. Därför känns det viktigt att du som kund känner igen våra varumärken och får tillgång till skötselråd så du vet vad det är du beställer.

Hos oss vill vi att du skall kunna hitta de skotillbehör som just dina skor behöver. Vi vill att du skall känna dig trygg med våra varumärken och kunskap.

Vårt utbud
Vi på skotillbehör.se vill låta ditt behov styra vårt sortiment så vi hoppas att du hör av dig om det är något du saknar.

Vår service
På skotillbehör.se vill vi leda dig till rätt produkter för rätt material. Det försöker vi göra genom att vi håller butiken uppdaterad med aktuell information. Vi ser alltid dina åsikter och funderingar som viktiga och svarar alltid på ev frågor så fort som möjligt.

 Nu finns vi även på Facebook. Kom och säg hej vettja :-)